Delikátne kuracie rezne

msissi - bez fotkymsissi, 14. novembra 2009
Delikátne kuracie rezne
Foto: msissi

Za tento skvelý recept ďakujem svojej kolegyni. Je nenáročný a rýchlo hotový, čo ocením najmä teraz, popri malej dcérke. Na prvý pohľad netradičná kombinácia kuracieho mäska a tatárskej omáčky prekvapí svojou skvelou chuťou!

5
porcií
10 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

5 ks
3

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rezne vyklepeme, okoreníme, osolíme a opečieme na oleji z oboch strán.

  2. 2

    Cibuľu nákrájanú na mesiačiky poukladáme na pekáč a podlejeme trochou oleja, na ktorom sme opiekli mäso.

  3. 3

    Mäso naukladáme na cibuľu a zalejeme tatárkou omáčkou. Obložíme pokrájanou klobáskou.

  4. 4

    Pečieme v stredne vyhriatej rúre asi 30 minút. Podávame s tarhoňou, zemiakmi alebo ryžou.

Diskusia k receptu