Olovrantový krém podľa ČSN
Foto: bugout
Retro rýchlovka z minima surovín pre milovníkov nátierok.
Postup
-
1
Norma ČSN hovorí o pomletí kabanosu a jeho vyšľahaní s maslom a jemne nakrájanou cibuľou. Dochucuje sa len soľou a korením. Soľ a korenie som nepísal množstvá. Norma je na desať kíl, takže neviem kto by vážil pol gramu korenia...
- 2
Ja som dal maslo a kabanos do food processoru. Cibuľu som pridal na záver normálne pokrájanú, aby nebola na krém aj cibuľa, ale aby si zachovala štruktúru. Soľ, korenie a hurá na vec. Priznám sa, že som hanebne porušil normu a dal trochu viac cibule. Jednak mám cibuľu rád a navyše skrátka vážila viac ?
- 3
Dobrú chuť.
Tiež nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Já mohu jen zatlačit slzu. Můj kutr - robot, který měl malý obsah nádoby - se mi už před pár léty odporoučel. Nový má nádobu velkou jako ... hospodářské zvíře co dojí mléko. Mosela bych túto nátierku robit minimálně pre materskú školku.