
Lečo s husacou pečeňou na hrianke
Husaciu pečeň nakrájame na asi 80 – 100 g kúsky. Zeleninu opláchneme a nakrájame na drobné...

Silvestrovské dipy
Keď je čas oslavovať, pripravte výborné dipy, do ktorých si hostia môžu namáčať pečivo, ...

Mliečna ryža s ovocím
Ryžu dobre premyjeme. Na platni na miernom ohni varíme ryžu vo vode zmiešanej s mliekom...

Kuracie palacinky
Na masle usmažíme cibuľu, pridáme kuracie prsia, osolíme a okorením. Mäso opečieme, zalejeme...

Slivkový posúch z kysnutého cesta
Prvýkrát v živote mi vyšlo kysnuté cesto a to podľa receptu pani susedy, ktorý mi bol...

Kuracie prsia s rebarborou
Sladký koláč s rebarborou je všeobecne známy, nech už bude akéhokoľvek typu. Ale mäso a...

Bezlepkové cestoviny s tekvicovou omáčkou
Ešte stále je sezóna tekvice, tak sme si povedali, že to využijeme. Pripravili sme si úžasnú a výživnú omáčku z pečenej tekvice hokkaido, jemne pikantnú a voňavú....

Šqvarkové pagáče
Tieto rýchle prekladané pagáčiky s LUNTER Šqvarkovou Tofu nátierkou sú dokonalou kombináciou chrumkavej vrstvenej štruktúry a výraznej tradičnej chuti....

Studený zemiakovo –brokolicový krém
Zemiaky dáme variť so soľou, bobkovým listom a novým korením. Po uvarení ich rozmixujeme ručným...

Paradajkový posúch so zeleninou a s kozím syrom
Umytú, očistenú a nakrájanú záhradnú zeleninu vložíme do nádoby. Dochutíme soľou, korením, balzamikovým...

Fazuľka s vajíčkami
Jednoduchý recept na prípravu zelenej fazuľky. Poslúži ako rýchla letná večera.

Jemná teľacia sekaná Bankov
Teľacie mäso je v mojich spomienkach spojené s obľúbenou pochúťkou môjho otca, B. P. Plnená teľacia hruď....

Buddha miska s jackfruitom
Preskúmajte kombináciu slaného a sladkého, doplnené o čerstvé a svieže ingrediencie. Toto jedlo pozdvihne vaše...

Orechovo– zemiakové placky
Z uvarených zemiakov, múky, vajca, soli a orechov urobíme cesto.

Voňavé krídelká s arašidovým dipom
Kuracie krídelká nakrájame cez jednotlivé kĺbiky a mäso nakrojíme. Citrónovú trávu, kafírové listy, cesnak a sladkú...

Cheesecake z bielej a horkej čokolády
Korpus: Sušienky a rozpustené maslo spolu vymiešame a hmotu vložíme do okrúhlej formy a utlačíme.

Zelerové lievance
Primiešame múku, najemno postrúhaný zeler a na drobno posekané huby. Z cesta sformujeme lievance, ...

Francúzsky makový „cochon“ s polevou
Z masla a kryštálového cukru vyšľaháme penu, pridáme vajcia a vanilkový cukor. V druhej mise...

Rukolový šalát so sušenou šunkou a s marinovanými slivkami
Láska ide cez žalúdok a počas sviatku zamilovaných to platí dvojnásobne. Jedlo vtedy povýšme nielen na zážitok kulinársky,...