Kuracie prsia s rebarborou fotorecept
Foto: tejaja
Sladký koláč s rebarborou je všeobecne známy, nech už bude akéhokoľvek typu. Ale mäso a rebarbora sú známe oveľa menej. Nevyskúšate?
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme.
- 2
Na horúcom oleji za stáleho miešania necháme zatiahnuť.
- 3
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a orestujeme.
- 4
Vložíme na malé kocky nakrájanú rebarboru, posypeme karí korením, podlejeme vodou a 10-15 minút zakryté podusíme (podľa veľkosti kociek mäsa).
- 5
Podávame s ryžou, kuskusom alebo cestovinami.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu