Zubáč na baklažánových rolkách
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 7. júna 2015
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 7. júna 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Baklažán nakrájame na 5 mm pláty, posolíme a osušíme. Ugrilujeme na grile, vyberieme na tanier, pridáme cesnak, olivový olej a marinujeme.
- 2
Ricottu zmiešame s píniovými orieškami, citrónom a mätou. Baklažán naplníme ricottou.
- 3
Cuketu nakrájame na kocky a s cibuľou opečieme na panvici na olivovom oleji, pridáme vínny ocot. Zubáča ugrilujeme na masle.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu