Zubáč na baklažánových rolkách

Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 7. júna 2015
Zubáč na baklažánových rolkách
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g filiety
10 g
10 g
80 g
700 g
50 g
50 g
0,5 kg
20 g čerstvá
50 g
0,5 kg
150 g
20 g




Postup

  1. 1

    Baklažán nakrájame na 5 mm pláty, posolíme a osušíme. Ugrilujeme na grile, vyberieme na tanier, pridáme cesnak, olivový olej a marinujeme.

  2. 2

    Ricottu zmiešame s píniovými orieškami, citrónom a mätou. Baklažán naplníme ricottou.

  3. 3

    Cuketu nakrájame na kocky a s cibuľou opečieme na panvici na olivovom oleji, pridáme vínny ocot. Zubáča ugrilujeme na masle.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia