Zelerové lievance

satin2 - fotkasatin2, 13. augusta 2010
20 minút
príprava

Suroviny

300 g
200 g
150 g
4
trochu
2 lyžice
trochu
trochu

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Primiešame múku, najemno postrúhaný zeler a na drobno posekané huby. Z cesta sformujeme lievance, ktoré vypražíme na oleji z oboch strán. Podávame so zemiakovou kašou alebo so zemiakmi a tatárskou omáčkou.....

Diskusia k receptu

satin2
Chýba prvá veta-pardon-vajcia rošľaháme s vodou, soľou a čiernym
korením
strigus
@satin2 , môžeš tam tú prvú vetu hodiť cez úpravy, lebo komentáre do KK neťahá, vopred vďaka.. určite vyskúšam, znie to lákavo