Lečo s husacou pečeňou na hrianke
Tibor Szilárdi
šéfkuchár hotela Dália v Košiciach, 11. novembra 2012
šéfkuchár hotela Dália v Košiciach, 11. novembra 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Husaciu pečeň nakrájame na asi 80 – 100 g kúsky. Zeleninu opláchneme a nakrájame na drobné kocky alebo rezančeky. Pripravíme z nej čerstvé lečo tak, že papriku a paradajky podusíme na osmaženej cibuli.
- 2
Na rozpálenej panvici sprudka opečieme husaciu pečeň bez oleja po oboch stranách. Takto pripravenú pečeň podávame na opečenej hrianke s čerstvým lečom a jemne nasekanou pažítkou. Pečeň podľa chuti dosolíme a dokoreníme až na hrianke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu