Niečo na letné osvieženie v týchto horúcich dňoch.
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cukor polejeme vínom, pridáme jemno postrúhanú pomarančovú kôru, citrónovú a pomarančovú šťavu a žĺtky. Všetko dobre premiešame a šľaháme nad parou tak dlho až krém nezhustne. Do horúceho rýchle zamiešame alebo zašľaháme rozpustenú želatínu rozvarenú v rume a do vychladnutého krému zamiešame tuhý sneh z bielkov. Krém dáme do formy stuhnúť.
- 2
Podávame so zmrzlinou alebo dobre vychladenou sladkou smotanou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu