Vaječná omeleta s medvedím cesnakom
Ráno som zobral psa do hory, nech si zabehá. Keď som sa vrátil domov, ...
Plnené pagáče
Krásne lístkujúce cesto, plnené v strede úžasným syrom! Tieto pagáče nielen krásne vyzerajú, ale aj fantasticky chutia. Ich príprava je veľmi jednoduchá a zvládne ju každý....
„Pizza“ bomby - plnené zemiakové krokety
Kto má rád pizzu, obľúbi si aj tieto plnené zemiakové krokety, u nás v štúdiu...
Zimný šalát s mozzarellou
Všetky ingrediencie umyjeme a hrušku nakrájame na menšie kúsky. Granátové jablko očistíme.
Slaný cuketovo-ryžový koláč bez múky
Náš dnešný obed. Ak by ste chceli skúsiť - nech sa páči.
Šalát caprese s tuniakom
Umyté rajčiny nakrájajte na plátky. Mozzarellu tiež nakrájajte na širšie plátky. Na tanier naaranžujte rukolu...
Kanadské hranolky Poutine
Trochu iný a zábavný pohľad na prípravu hranoliek, ktoré upchávajú naše cievy už od polovice minulého storočia....
Grilované paradajky
Počas grilovačky si pripravte aj tento zaujímavý a netradičný pokrm a určite ním potešíte nie len vašich...
Farebný šalát Caprese
Paradajky umyjeme a osušíme. Väčšie nakrájame na kolieska, cherry paradajky na mesiačiky.
Cesnaková nátierka s mozzarellou
V sekáčiku som si rozmixovala 2 kusy mozzarelly, cibuľu a cesnak. Potom som pridala kyslú...
Gnocchi v syrovo-hubovej omáčke
Sušené huby necháme odstáť namočené vo vode aspoň 30 minút. Cibuľu nakrájame nadrobno a zľahka osmažíme...
Šalát z baby špenátu
Nové zemiaky uvarte v šupke a nakrájajte na štvrtiny. Petržlen nasekajte na drobno a dajte do misky. Pridajte...
Kuřecí prsa plněná baby špenátem s mozzarellou a smetanou
Na kousku másla zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme opláchnuté lístky špenátu, nasekaný česnek, krátce podusíme....
Mozzarellové guľôčky so slaninou
Talianske mozzarellové guľôčky so slaninou pancetta na lôžku z rukoly.
Calzone - výborná uzavretá pizza
Jednoduchý a veľmi chutný spôsob, ako pripraviť uzavretú pizzu. Plnka je veľmi chutná, jedna z mojich najobľúbenejších. Použili ste už žihľavu v kuchyni?...
Pečená paprika plnená kuskusom podľa moderátorky Kvetky Horváthovej
Televízna moderátorka Kvetka Horváthová sa rada stravuje pestro. A toto je jeden z jej obľúbených receptov....
Zapečené baklažánové kolieska
Toto jedlo si robím pomerne často – na raňajky, na obed alebo na večeru, keď...
Plnené baklažánové roládky podľa módnej návrhárky Lýdie Eckhardt
Módna návrhárka Lýdia Eckhardt rada robí jedlá v zapekacích miskách, ktoré sa dajú pripraviť večer vopred a zapiecť až pred podávaním....
Talianske paradajky s mozzarellou, bazalkovým sorbetom a parmezánovým chlebom
Recept od Martina Záhumenského
Zemiaková roláda s kyslou kapustou a so slaninkou
Veľmi chrumkavá pochúťka vytvorená z plátkov zemiakov so syrom a jednoduchej plnky z kyslej kapusty, slaninky...