Šalát s mozzarellkami a tekvicovým olejom
Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 27. júla 2017
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 27. júla 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g mix (frissé, poľníček, rukola, dubový list) |
|
400 g |
|
200 g |
|
100 ml |
|
|
|
200 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Šaláty umyjeme, osušíme a v rukách natrháme, zmiešame s baby mozzarellou, nakrájaným pórom, cherry paradajkami, zakvapkáme tekvicovým olejom. Na dekoráciu môžeme použiť opražené tekvicové jadierka.
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: