Mozzarellový šalát
Mozzarellový šalát

Šalát s mozzarellkami a tekvicovým olejom

Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 27. júla 2017
Šalát s mozzarellkami a tekvicovým olejom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

600 g mix (frissé, poľníček, rukola, dubový list)
400 g
200 g
100 ml
200 g




Postup

  1. 1

    Šaláty umyjeme, osušíme a v rukách natrháme, zmiešame s baby mozzarellou, nakrájaným pórom, cherry paradajkami, zakvapkáme tekvicovým olejom. Na dekoráciu môžeme použiť opražené tekvicové jadierka.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia