Plnené zemiaky v alobale
Martina Mešková
šéfkuchárka stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 21. februára 2019
šéfkuchárka stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 21. februára 2019

Foto: Pravda - Robert Hüttner
10 ks
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zemiaky umyjeme a v šupke dáme variť. Uvarené zemiaky očistíme, prekrojíme a vydlabeme trochu zemiakovej hmoty.
- 2
Hmotu dôkladne popučíme, pridáme ostatné ingrediencie a zmesou vyplníme jamky v zemiakoch.
- 3
Polovice zemiakov spojíme a zabalíme do vymasteného alobalu. Dáme piecť pri 200 °C na 40 minút.
Tiež plnené zemiaky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu