Farebný šalát Caprese
Foto: palma
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Paradajky umyjeme a osušíme. Väčšie nakrájame na kolieska, cherry paradajky na mesiačiky.
- 2
Mozzarellu nakrájame na tenké plátky. Ak máte radšej mozzarellové guľky, stačí ich vybrať z nálevu, jemne osušiť a servírovať s paradajkami.
- 3
Na tanier striedavo ukladáme paradajky a mozzarellu a rovnomerne ich potrieme pestom.
- 4
Pred podávaním šalát jemne osolíme a okoreníme, posypeme čerstvou bazalkou a nakoniec pokvapkáme panenským olivovým olejom.
Tiež caprese:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu