Šalát Caprese
Šalát Caprese

Farebný šalát Caprese

palma - fotkapalma, 13. júla 2018. Komerčný recept.
Farebný šalát Caprese
Foto: palma
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

500 g farebné cherry aj klasické
2 bal.
4 PL
 hrsť
4 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Paradajky umyjeme a osušíme. Väčšie nakrájame na kolieska, cherry paradajky na mesiačiky.

  2. 2

    Mozzarellu nakrájame na tenké plátky. Ak máte radšej mozzarellové guľky, stačí ich vybrať z nálevu, jemne osušiť a servírovať s paradajkami.

  3. 3

    Na tanier striedavo ukladáme paradajky a mozzarellu a rovnomerne ich potrieme pestom.

  4. 4

    Pred podávaním šalát jemne osolíme a okoreníme, posypeme čerstvou bazalkou a nakoniec pokvapkáme panenským olivovým olejom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: