Šalát caprese s tuniakom
Foto: galbani
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Umyté rajčiny nakrájajte na plátky. Mozzarellu tiež nakrájajte na širšie plátky. Na tanier naaranžujte rukolu s polníčkom, do stredu dajte tuniaka a okolo vyskladajte postupne rajčiny a mozzarellu.
- 2
Zmiešajte ančovičky, bazalku, soľ, korenie a balzamikový ocot. Touto zálievkou ochuťte šalát. Na záver ho ešte pokvapkajte olivovým olejom.
- 3
TIP pre lepší výsledok: Pre farebnejší vzhľad môžete pridať ešte varené vajíčko.
Tiež tuniakový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu