Tuniakový šalát
Tuniakový šalát

Šalát caprese s tuniakom

galbani - fotkagalbani, 7. júla 2019. Komerčný recept.
Šalát caprese s tuniakom
Foto: galbani
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

250 g
3 ks
50 g
50 g (valeriánka poľná)
150 g
2 ks
4 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté rajčiny nakrájajte na plátky. Mozzarellu tiež nakrájajte na širšie plátky. Na tanier naaranžujte rukolu s polníčkom, do stredu dajte tuniaka a okolo vyskladajte postupne rajčiny a mozzarellu.

  2. 2

    Zmiešajte ančovičky, bazalku, soľ, korenie a balzamikový ocot. Touto zálievkou ochuťte šalát. Na záver ho ešte pokvapkajte olivovým olejom.

  3. 3

    TIP pre lepší výsledok: Pre farebnejší vzhľad môžete pridať ešte varené vajíčko.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: