Šalát z baby špenátu
príprava
Suroviny
2 bal. (2 x 150 g) |
|
400 g čerstvý |
|
300 g |
|
600 g (filety vykostené bez kože) |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Nové zemiaky uvarte v šupke a nakrájajte na štvrtiny. Petržlen nasekajte na drobno a dajte do misky. Pridajte olivový olej, nastrúhanú kôru a šťavu z citróna, soľ, korenie a dobre premiešajte.
- 2
Trúbu rozohrejte na 200 ° C, uvarené zemiaky poukladajte na dno plechu, prilejte zálievku a pečte 15 minút.
- 3
Baby špenát pokrájajte a dajte do misy. Pridajte guličky mozzarelly. Lososa nakrájajte na kúsky, osoľte, okoreňte a opečte na panvici.
- 4
Opečené zemiaky a aj lososa pridajte do misy, podľa chuti dosoľte a dokoreňte a polejte olivovým olejom. Všetko spolu opatrne pomiešajte a podávajte s opečeným kúskom chleba.
- 5
TIP pre lepší výsledok: Do hotového šalátu môžete pridať ešte zvyšok citrónovej šťavy a kôry, šalát získa výraznejšiu chuť.
Tiež teplý šalát:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre