Šalát z baby špenátu
Foto: galbani
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Nové zemiaky uvarte v šupke a nakrájajte na štvrtiny. Petržlen nasekajte na drobno a dajte do misky. Pridajte olivový olej, nastrúhanú kôru a šťavu z citróna, soľ, korenie a dobre premiešajte.
- 2
Trúbu rozohrejte na 200 ° C, uvarené zemiaky poukladajte na dno plechu, prilejte zálievku a pečte 15 minút.
- 3
Baby špenát pokrájajte a dajte do misy. Pridajte guličky mozzarelly. Lososa nakrájajte na kúsky, osoľte, okoreňte a opečte na panvici.
- 4
Opečené zemiaky a aj lososa pridajte do misy, podľa chuti dosoľte a dokoreňte a polejte olivovým olejom. Všetko spolu opatrne pomiešajte a podávajte s opečeným kúskom chleba.
- 5
TIP pre lepší výsledok: Do hotového šalátu môžete pridať ešte zvyšok citrónovej šťavy a kôry, šalát získa výraznejšiu chuť.
Tiež teplý šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu