
Srnec na tymiáne
... srnec zo Slovenska, cesnak zo Španielska, Maďarská papriková pasta, horčica z Francúzska...

Srnčie stehno na smotane
Pokrájanú zeleninu dáme do 1, 5 l vody, pridáme ocot, čierne korenie, borievky, ...

Srnčí steak pre labužníkov
Umyté a osušené mäso nakrájame na rezne, naklepeme ich, posolíme a okoreníme. Prešpikujeme ich...

Srnčia sviečková v gaštanovej omáčke so slivkami
Kombinácia diviny, gaštanov a sliviek je vynikajúca.

Srnčie medailóniky s vanilkovo–brusnicovou omáčkou
Srnčie medailóniky očistíme a opečieme na oleji. Po opečení osolíme, okoreníme a dáme asi na...

Marinované srnčie rezne na Cabernet sauvignon
Dostala som srnčie stehno, ktoré som pokrájala na rezne a marinovala v páci zo zeleniny s...

Srnčia polievka
Mäso a kosti uvaríme v osolenej vode spolu so zelerom a mrkvou. Vývar precedíme a dochutíme...

Srnčie ragú s gnochii
Je to dobrota ktorú máme veľmi radi, tak sa chcem s Vami podeliť o gurmánsky zážitok....

Pečený srnčí chrbát s marhuľovým čatní a paštrnákovým pyré
Srnčí chrbát: Srnčí chrbát vykostíme (kosti a blany si odložíme na prípravu redukovanej šťavy). Mäso naložíme...

Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina, to iná chuť. Podpisuje sa pod ňu nielen konkrétny živočíšny druh, ale aj prostredie, v akom žila...

Divoké chilli
Pikantné chilli zo srnčieho stehna nám pripravila poľovníčka Martina Hustinová.

Srnčí guláš
Mäso umyjeme, odblaníme, pokrájame na kocky. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu.

Srnčí chrbát s chlpatým knedlíkom
Srnčie mäso vykostíme, odblaníme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a necháme odležať 24 hodín....

Srnčí guláš
Nevím jak, ale prostě jsem byl na vsi pasován na vaření gulášů. Ono se vlastně...

Srnčia pochúťka z Považského Inovca
Srnčie mäso naporciujeme a prudko opečieme na oleji.

Filety zo zveriny s pórovo-šampiňónovou omáčkou
Tento recept je originálne zo sobieho mäsa. A keďže na Slovensku sa nedá kúpiť, tak sa dá...

Divinová terina s mandľami a brusnicami
Opracované mäso osolíme, okoreníme a vložíme do rozohriateho hrnca s olivovým olejom. Opekáme zo všetkých...

Baraní guláš
Mäso umyjeme, odstránime z neho prebytočný tuk, pripadne aj blany a pokrájeme ho na väčšie kocky.

Srnčí guláš
Slaninu a ošúpanú cibuľu nakrájame na menšie kocky, cesnak ošúpeme a prelisujeme, chlieb nastrúhame a párky pokrájame na kolieska...

Veľký trampský guláš
Je to podobný recept ako mal aj Peter Novotný ale není, je to môj vlastný a...

Srnčia paštéta s pistáciami a brusnicovo-figovou omáčkou
Mäso nakrájame, osolíme a okoreníme, sprudka opečieme na masle a chvíľu podusíme. Mäso pomelieme,...

Srnčí chrbát s pečenou zeleninou so zelerovým pyré
Srnčí chrbát odblaníme, osolíme, okoreníme, pridáme olej a necháme vcelku odstáť aspoň 24 hodín....

Poľovnícka polievka
Prebranú, umytú fazuľu zalejeme studenou vodou a necháme močiť 8 – 12 hodín. Mäso odblaníme,...

Bravčová panenka s mladým srnčekom
Opečenú bravčovú panenku so srnčím chrbtom vložíme do rozvaľkaného lístkového cesta a pečieme dozlata.

Srnčie rezne s tekvicovými nočkami a hríbovou omáčkou
Pre mňa typické jedlo tohto ročného obdobia. Divina, tekvica a hríby patria odjakživa k jeseni....

Srnčie plece rolované
Niekedy sa dobrí ľudia zmilujú a podarujú nám niečo prírodne odchované /pozdravujem týmto Martina :) / a...

Polievka z diviny s hubami
Mäso vložíme do studenej vody, osolíme, pridáme celé čierne a nové korenie, očistenú cibuľu...