Foto: mracik9
Je to dobrota ktorú máme veľmi radi,tak sa chcem s Vami podeliť o gurmánsky zážitok.
Postup
-
1
Mäso očistíme,odblaníme a pokrájame na hrubšie rezance.Na oleji si opečieme cibuľu do ružova, pridáme mäso,keď zbelie zalejeme to paradajkovým pretlakom a okoreníme.Varíme kým nie je mäso skoro hotové.
-
2
Divinu najradšej varím v tlakovom hrnci.Pred koncom pridám zeleninu nechám povariť ešte asi takých 15 minút.Ja nezahusťujem ničím,to väčšie množstvo cibule a zeleniny tam urobí perfektnú šťavičku.
- 3
Tak a ideme na gnocchi.Uvarené a postrúhane zemiaky spojíme z vajíčkom,soľou a múkou na nelepivé cesto s ktorého urobíme šúľance,ktoré pritlačíme vidličkou ,aby na nich zostali pásiky.Zavárame do vriacej osolenej vody,po ochladení zalejeme topeným maslom,aby sa nám nezlepili dokopy.Prajem dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Jelenie je oveľa lepšie,ja ho volám čokoládka,no a ten názov,možno to znie blbo,ale chcela som to napísať zrozumiteľne,neviem.Tie gnocchi sa dajú vyrobiť veľmi jednoducho,tak prečo kupovať.Určite to zvládneš,ďakujem :))