Bravčová panenka s mladým srnčekom
Marian Filo
šéfkuchár reštaurácie Afrodita Kaštieľa Čereňany, 6. decembra 2011
šéfkuchár reštaurácie Afrodita Kaštieľa Čereňany, 6. decembra 2011
Foto: Pravda - Jakub Prokeš
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Opečenú bravčovú panenku so srnčím chrbtom vložíme do rozvaľkaného lístkového cesta a pečieme dozlata.
- 2
Do výpeku pridáme maslo, čučoriedky, červené víno, borievky, dochutíme soľou, prevaríme a scedíme.
- 3
Zemiakové kroketky: Uvarené zemiaky nastrúhame najemno, pridáme žĺtok, soľ, korenie, muškátový orech a tvarujeme na krokety. Smažíme na rozpálenom oleji.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu