Poľovnícka polievka

redakcia - fotkaredakcia, 8. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
80 g
50 g
1 ks
1 l
120 g
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Prebranú, umytú fazuľu zalejeme studenou vodou a necháme močiť 8 – 12 hodín. Mäso odblaníme, umyjeme a nakrájame na drobné kocky. Na slanine nakrájanej na drobné kocky opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané mäso, osolíme, okoreníme a spolu opražíme.

  2. 2

    K mäsu pridáme precedenú fazuľu a zalejeme vodou, necháme zovrieť a pomaly varíme domäkka. Pred koncom varu pridáme na plátky nakrájanú klobásu a podľa potreby dochutíme.

  3. 3

    Pri podávaní doplníme rozšľahanou kyslou smotanou.

Recept je zaradený do kategórií:
Srnčie mäso, , Slovenská kuchyňa, Polievky, Varené, Vynikajúce polievky

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha