4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Prebranú, umytú fazuľu zalejeme studenou vodou a necháme močiť 8 – 12 hodín. Mäso odblaníme, umyjeme a nakrájame na drobné kocky. Na slanine nakrájanej na drobné kocky opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané mäso, osolíme, okoreníme a spolu opražíme.
- 2
K mäsu pridáme precedenú fazuľu a zalejeme vodou, necháme zovrieť a pomaly varíme domäkka. Pred koncom varu pridáme na plátky nakrájanú klobásu a podľa potreby dochutíme.
- 3
Pri podávaní doplníme rozšľahanou kyslou smotanou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu