Srnčia pochúťka z Považského Inovca
Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 3. septembra 2010
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 3. septembra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Srnčie mäso naporciujeme a prudko opečieme na oleji.
- 2
Vo výpeku opečieme postupne nadrobno pokrájanú cibuľku, koreňovú zeleninu, rajčinový pretlak, korenie, osolíme, podlejeme Klevnerom a krátko spolu podusíme.
- 3
Keď je zelenina mäkká, prepasírujeme ju cez jemné sitko, šťavu zahustíme múkou, pridáme opečené srnčie mäso a spolu krátko podusíme. Podávame s ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu