Hovädzie s krúpami a kelom
Mário Pakos a Peter Zembjak
z ORAVSKÉHO HÁJA Garden Hotel & Resort v Brezovici, 16. júna 2013
z ORAVSKÉHO HÁJA Garden Hotel & Resort v Brezovici, 16. júna 2013
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
60-90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na tuku opražíme cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso a za občasného polievania dusíme takmer do mäkka.
- 2
Potom pridáme prebraté umyté krúpy a nadrobno posekaný kel. Osolíme, okoreníme. Posypeme rascou a majoránom. Premiešame a dusíme domäkka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu