
Čokoládovo-kávové kocky
Starý recept zo Života, našla som ho v maminej kuchárskej knihe, je dosť kalorický, ...

Orechové rezy s orechovým likérom
Dnes víkendový zákusok s orechovým krémom a ochutený výborným orechovým likérom. Je to vlastný recept.

Makovo-citrónový zákusok
Vynikajúci nenáročný zákusok. Makové platy naplnené citrónovo-pudingovým krémom.

Ovocné rezy - vlny
Kto má veľa zaváranín, kompótov, môže ich využiť pri pečení tohoto šťavnatého a celkom jednoduchého...

Ruské orechy
Tento rok mi Ježiško v predstihu nadelil darček a síce formu na ruské orechy, a tak...

Kysnutý kokosový závin
recept mám veľa rokov od brata, moje deti ho volali - SOVIE OČI -závin je plnený...

Rýchly Francúzky krémeš
Chcela som si trošku uľahšiť prácu tak som použila BBkeks na vrch krémeša, nikdy ho nepokrájam dobre,...

Višňové rezy so šľahačkou
Koláč, na ktorom si pochutnávajú aj Strážcovia galaxie (manžel v pozadí :-) ).

Malinový cheesecake
Podrvíme maslové sušienky a zmiešame ich s roztopeným maslom a mliekom. Sušienkovú hmotu natlačíme na dno...

Torta trubičkami lemovaná
Známi si dali upiecť tortu pre ocka na oslavu osemdesiatín. Možno sa inšpirujete.

Kakaová marlenka
keďže máme zajtra oslavu, tak sme ju dnes piekli, preto vu nevidíce v reze ale...

Obrátený jablkový zákusok s citrónovým krémom
Obľúbený zákusok na každú príležitosť. Poteší svojou chuťou veľkých aj malých.

Sacherove rezy
Recept mi poslala moja priateľka Erika z FB ešte pred Vianocami a až teraz som sa rozhodla...

Profiteroles 2 krát
Dnes som sa rozhodol otestovať dva spôsoby výroby, , Profiteros´ cesta, resp. odpalovaného cesta. Jeden recept pochádza...

Panna Cotta
Panna Cotta je známy a osviežujúci taliansky dezert, ktorý robievam vždy, ked dostanem chuť na...

Domáci punčový rez
Klasický dezert, ktorý poznáme z každej cukrárne. Skúste ho urobiť doma. Urobíte radosť...

Pinquick rezy
tento zákusok pripravujem na väčšinou na narodeniny. Nie je presladený a po grilovanom jedle dobre padne......

Paris-Brest, klenot medzi francúzskymi dezertami
Tento francúzsky dezert z odpaľovaného cesta vznikol v roku 1910 na počesť cyklistického závodu Paris-Brest. Je podobný našim venčekom či veterníkom, no je omnoho honosnejší a chutnejší....
Druhy jedál
Bezmäsité jedlá
Mäsité jedlá
Cestoviny
Exotické jedlá
Huby
Nápoje
Ovocné
Pizza
Podľa prípravy
Rýchle jedlá
Syry
Zelenina
Zemiaky