Foto: valina
je výrobný a skvele vyzerá
45
porcií
porcií
90 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
6 ks |
|
150 g |
|
1 dcl |
|
1 dcl |
|
200 g |
|
1 bal |
|
PLNKA: | |
600 ml |
|
2 bal |
|
100 g |
|
2 lyžičky |
|
250 g |
|
|
|
250 g |
|
2 dcl |
|
1/2 dcl |
|
Postup
-
1
Vymiešame žľtka, cukor, pridáme olej, vlažnú kávu, múku s práš. do pečiva. Pridáme vyšľahaný sneh z bielkov. Upečieme. Upečený a vychladnutý korpus natrieme lekvárom.
- 2
V mlieky s cukrom a kávy uvaríme puding, vychladený vmiešame do Hery. Časť plnky natrieme na koláč a poukladáme piškóty namáčane v káve s rumom vrch potrieme zvyšnou plnkou a ozdobáme podľa vlastnej fantázie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Aká káva ide do cesta?Zrnková,alebo neska?
tak aj keď vyzerá dobre, po skúsenosti @bbpeto radšej nebudem riskovať... :-)
Prajem vám všetkým príjemné a pokojné prežitie Vianočný sviatkov a veľa úspechov v pečení. Dobrú chuť