Foto: nikola166
Tento krémeš je veľmi mňamkový a skutočne jednoduchý :)
16
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 190 °C
na 190 °C
Suroviny
Cesto: | |
1 ks |
|
300 g |
|
200 g |
|
1 ks |
|
2 čl |
|
štipka |
|
1 balík |
|
Puding: | |
1 liter |
|
3 ks |
|
1 ks |
|
10 PL |
|
(nastrúhané) |
|
2 ks |
|
Postup
-
1
Z uvedených surovín si vypracujeme cesto a dáme na cca 2 hodiny do chladničky.
-
2
Rozdelíme na dve časti a rozvaľkáme na veľkosť plechu a poukladáme piškóty.
-
3
Navrstvíme nastrúhané jablká - cca 2cm vrstvu a posypeme škoricovým cukrom alebo aj kryštálovým, podľa chuti.
-
4
Zalejeme horúcim pudingom, ktorý pripravíme z mlieka, troch zlatých klasov, kryštálového a vanilkového cukru.
-
5
Priložíme druhý plát cesta, dáme do vyhriatej rúry a upečieme do ružova. Polejeme čokoládou.
-
6
Môžeme priložiť štruktúrnu fóliu a necháme tak stuhnúť.
-
7
Po stuhnutí nakrájame na kocky. Dobrú chuť :)
Koláčik perfekt, poznáme, aj my robievame.