Tento krémeš je veľmi mňamkový a skutočne jednoduchý :)
16
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 190 °C
na 190 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 1 ks |
|
| 300 g |
|
| 200 g |
|
| 1 ks |
|
| 2 čl |
|
| štipka |
|
| 1 balík |
|
| Puding: | |
| 1 liter |
|
| 3 ks |
|
| 1 ks |
|
| 10 PL |
|
| (nastrúhané) |
|
| 2 ks |
|
Postup
-
1
Z uvedených surovín si vypracujeme cesto a dáme na cca 2 hodiny do chladničky.
-
2
Rozdelíme na dve časti a rozvaľkáme na veľkosť plechu a poukladáme piškóty.
-
3
Navrstvíme nastrúhané jablká - cca 2cm vrstvu a posypeme škoricovým cukrom alebo aj kryštálovým, podľa chuti.
-
4
Zalejeme horúcim pudingom, ktorý pripravíme z mlieka, troch zlatých klasov, kryštálového a vanilkového cukru.
-
5
Priložíme druhý plát cesta, dáme do vyhriatej rúry a upečieme do ružova. Polejeme čokoládou.
-
6
Môžeme priložiť štruktúrnu fóliu a necháme tak stuhnúť.
-
7
Po stuhnutí nakrájame na kocky. Dobrú chuť :)









Koláčik perfekt, poznáme, aj my robievame.