Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Suroviny
155 g (napr Bebe) |
|
70 g |
|
250 ml z ľubovolného ovocia |
|
250 ml |
|
12 g |
|
150 g |
|
370 g |
|
Poleva: | |
250 g |
|
100 g |
|
8 g |
|
Postup
-
1
Keksy rozmrvíme a zmiešame s maslom. Dáme rovnomerne do tortovej formy vystlanej papierom. Necháme stuhnúť v chladničke. Želatínu necháme v studenej vode zmäknúť asi 10 minút.
- 2
Syr vymiešame s cukrom do hladkej hmoty. Pyré zohrejeme na asi 60 °C, odstavíme a vmiešame želatínu. Ovocnú zmes spojíme so syrovou a vyšľaháme do hladka. Zľahka vmiešame vyšľahanú šľahačku.
- 3
Zmes vylejeme do formy a necháme stuhnúť. Zahrejeme druhú časť ovocného pyré s cukrom a zmiešame so želatínou. Vylejeme na stuhnutú tortu a necháme znova stuhnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu