
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Suroviny
| 155 g (napr Bebe) |
|
| 70 g |
|
| 250 ml z ľubovolného ovocia |
|
| 250 ml |
|
| 12 g |
|
| 150 g |
|
| 370 g |
|
| Poleva: | |
| 250 g |
|
| 100 g |
|
| 8 g |
|
Postup
-
1
Keksy rozmrvíme a zmiešame s maslom. Dáme rovnomerne do tortovej formy vystlanej papierom. Necháme stuhnúť v chladničke. Želatínu necháme v studenej vode zmäknúť asi 10 minút.
- 2
Syr vymiešame s cukrom do hladkej hmoty. Pyré zohrejeme na asi 60 °C, odstavíme a vmiešame želatínu. Ovocnú zmes spojíme so syrovou a vyšľaháme do hladka. Zľahka vmiešame vyšľahanú šľahačku.
- 3
Zmes vylejeme do formy a necháme stuhnúť. Zahrejeme druhú časť ovocného pyré s cukrom a zmiešame so želatínou. Vylejeme na stuhnutú tortu a necháme znova stuhnúť.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu