Večera (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Obyčajný srnčí chrbát

Bravčové mäso

Ako som sa dostal k tomuto receptu? Moja mama to robila a bolo to vynikajúce jedlo...

prazdny

Jakitori

Bravčové mäso

Jakitori - kurča na špajdli je japonské národné jedlo, je to náš obľúbený recept na prípravu...

prazdny

Rybacia polievka z Kunčiny na Vysočine

Večera

Čas letí! Je to presne desať rokov čo som „nasadol do rozbiehajúceho sa expresu Varecha.sk”....

prazdny

Všezelená pohánka

Bezmäsité jedlá

Sezónu zeleniny treba využiť naplno... dnes som vsadila na všetko zelené, čo sa u...

prazdny

Bravčové plece s párkami a sušenými hubami

Bravčové mäso

Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, speníme mletú červenú papriku, kremžskú horčicu a pridáme bravčové plece...

prazdny

Fazuľkový šalát s tuniakom v oleji

Večera

Do šalátovej misy nalejeme ocot a olej, vložíme zmes posekaného majoránu, bazalky a petržlenovej vňate....

prazdny

Kuriatko s camembertom a teplý šalát z quinoy

Kuracie mäso

Kuracie prsia si umyjeme, osolíme a buď spravíme úzkym nožíkom dieru pozdĺž stredu, do ktorej...

prazdny

Karfiol s ořechovou houstičkou

Bezmäsité jedlá

Do osolené vody přidáme kmín a vložíme květák. Růžičky, půlku, celý - záleží na...

prazdny

Hus v šoulete

Hlavné jedlá

Prebratý hrach vyperieme, namočíme do studenej vody a necháme stáť do nasledujúceho dňa. Na druhý deň...

prazdny

Srnčie oči

Hlavné jedlá

Srnčí chrbát prešpikujeme slaninou, mrkvou , petržlenom, osolíme, okoreníme a zabalíme, zrolujeme...

prazdny

Zapečené mäso so šampiňónmi

Bravčové mäso

Bravčové stehno, alebo karé narežeme na rezne. Pripravíme si plech, tak že ho najskôr...

prazdny

Kapustový nákyp s údeným mäso

Bravčové mäso

Očistenú hlávku kapusty pokrájame, sparíme horúcou vodou a necháme odkvapkať. Medzitým múku s maslom opražíme, ...

prazdny

Ockov silvestrovský králik

Hlavné jedlá

Vacsi pekac si vylozime alobalom tak aby nam alobal precnieval cez okraj. Ulozime donho umyteho kralika...

prazdny

Dijonský králik na šalvii

Hlavné jedlá

obľúbená verzia králika

prazdny

Králičie beháky na póre a bielom víne

Hlavné jedlá

Králičina patrí medzi moje obľúbené mäso. Teraz som ju robila na póre a podlievala bielym vínom....

prazdny

Knoflík

Hlavné jedlá

Tradičnú českú kuchyňu považujem za obzvlášť poctivú, s láskou pripravovanú a využívajúcu dnes už často zabudnuté...

prazdny

Kačka na repíku

Hlavné jedlá

Recept som si odfotila z časopisu u mojej mamky pretože som sa chystala upiecť kačku, ktorej...

prazdny

Pečené kura na novej zeleninke

Kuracie mäso

Nedávno sa mi dostalo do rúk krásne domáce kuriatko, ktoré najlepšie chutí len tak upečené... a...

prazdny

Spaghetti Shukvacik :)

Bravčové mäso

Tento recept robím už roky, je to veľmi jednoduché a výborné jedlo

prazdny

Zemiakové rezance s orechovou omáčkou

Cestoviny

Rezance: Zemiaky umyjeme a v šupke ich uvaríme domäkka. Necháme vychladnúť, ošúpeme a najemno nastrúhame....

prazdny

Slaný tekvicový koláč so syrom

Bezmäsité jedlá

Mäkký, vláčny, krémový a môžete ho urobiť s rôznou zeleninou alebo pridať šunku, slaninu či mäso....

prazdny

Rezne v kakaovom kabáte

Kuracie mäso

Tento rezen rada mám lebo je štavnaty a chrumkavý. A pripravujem ho na oslavy a Nedelne...

prazdny

Jadrovníky paprík s klobásou, raňajky na vidličku

Bravčové mäso

Zmena je život; poznáte to aj s osobnej praxe. Tentoraz to „postihlo“ moje obľúbené „srdiečka“ ...

prazdny

Hovädzie závitky na cestovinách s pistáciami

Hovädzie mäso

Hovädzie mäso opečieme na oleji, pridáme pokrájanú očistenú koreňovú zeleninu a posekanú cibuľu. Opražíme dohneda,...

prazdny

Karfiolové guľky na petržlenovej mrveničke

Bezmäsité jedlá

Karfiol nastrúhame najemno alebo pomelieme na mlynčeku, pridáme nastrúhaný parmezán, nastrúhanú mozzarellu, vajce, ...

prazdny

Spagetti à la čo dala kuchyňa

Cestoviny

Tento recept na špagety mám od môjho priateľa, sú vynikajúce! :-) Obrázok pridám neskôr, keď...

prazdny

Špargľa vo woku

Bezmäsité jedlá

recept pre prípravu zelenej špargle

prazdny

Baranie stehno s kalerábovým ragú

Hlavné jedlá

Baranie stehno umyjeme, osušíme, osolíme a okoreníme. Dáme do rúry vyhriatej na 160 °C...

prazdny

Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke

Kuracie mäso

Skvelé jedlo z jedného pekáča, ktoré je vďaka sviežej citrónovej omáčke ideálne na teplé letné dni....

prazdny

Zeleninový koláč s bryndzou z bezlepkového lístkového cesta

Bezmäsité jedlá

Zásoby z letnej úrody treba vždy zužitkovať. My sme tak spravili v našom dnešnom recepte. Upiekli sme si slaný koláč s cuketkou, paradajkami a skaramelizovanou cibuľkou....

prazdny

Bedle s višňami

Večera

Očistené, umyté klobúky bedli namočíme na 1 hodinu do šťavy z višní, do ktorej sme pridali...