jednoduchá rýchlovka "čo dom dal"
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak do zlata. Pridáme krevety (dala som 1 plechovku) a chvíľu osmažíme. Potom dáme na malé kúsky nakrájanú šalátovú uhorku a paradajku. Znova spolu posmažíme a trošku osolíme a obazalkujeme. Nakoniec zalejeme smotankou.
- 2
Je to vlastne recept z hlavy. Piekli sa zemiačky a bolo treba niečo rýchlo k nim vymyslieť. Prehrabala som chladničku a tak sa to podarilo že sa všetci len zalizovali :) Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu