Rybací paprikáš

redakcia - fotkaredakcia, 22. januára 2010

Suroviny

400 g
100 ml
1/2 PL
1/2 ks
1/2 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Rybie filé pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a dáme asi na hodinu odležať do chladu. Medzitým najemno nakrájame cibuľu, speníme ju na masti, primiešame mletú papriku a krátko zamiešame. Mierne podlievame a dusíme na malom plameni.

  2. 2

    Na tento základ vložíme rybu a po 10 minútach ju zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku. Rybu dodusíme na miernom ohni domäkka, omáčku dochutíme citrónovou šťavou a soľou.

  3. 3

    Prílohy: tarhoňa, ryža alebo halušky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia