Pre milovnikov mäsa, ktorí chcú jesť zdravšie.
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
2 PL |
|
1 čl |
|
0,5 ks |
|
0,5 ks |
|
1 ks |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Tuniakové stejky pokvapeme olivovým olejom a citrónovou šťavou, posypeme rascou, postrúhanou citrónovou kôrou a na drobno nakrájanou čili papričkou a necháme postáť 30-60 minút.
- 2
Opečieme na grile alebo na panvici a podávame so zemiakmi a so šalátom.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu