Špenátová palacinka s pikantnou plnkou

Ján Petrovka
šéfkuchár hotela Armales v Stakčíne, 20. júla 2011
Špenátová palacinka s pikantnou plnkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 l
200 g
4 ks
100 g
200 g
200 g
200 g
100 g
50 g
100 g




Postup

  1. 1

    Z mlieka, hladkej múky, vajec, špenátu a soli pripravíme cesto a upečieme palacinky.

  2. 2

    Pečeň, kuracie a morčacie prsia restujeme na oleji spolu s kukuricou, čili a kečupom.

  3. 3

    Zmesou naplníme palacinky, preložíme na polovicu a posypeme nastrúhanou nivou.

Diskusia k receptu

zmmm
pozdáva sa mi tento receptík, ukladám si ho
cica2
to môže byť výborné a aj foto je krásne!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia