Cestoviny s tuniakom
Cestoviny s tuniakom

Mediteránska rapsódia

podravka - fotkapodravka, 5. septembra 2017. Komerčný recept.
Mediteránska rapsódia
Foto: podravka

Špagety s paradajkovo-tuniakovou omáčkou posypané nastrúhaným ovčím syrom ozdobte lístkami bazalky a vychutnávajte si stredomorskú chuť.

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

350 g
500 g
2 x 160 g
100 ml
50 ml
60 g
50 g
1 KL
1 KL
1 KL
 (alebo parmezán)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V panvici zohrejeme olivový olej a opražíme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme pasírované paradajky Podravka.

  2. 2

    Keď sa paradajky zvaria, pridáme cukor a ochucovadlo Stredomorie Podravka. Zalejeme vínom a necháme variť na miernom ohni.

  3. 3

    Pridáme scedené tuniaky, olivy a kapary a podľa potreby dochutíme soľou a korením.

  4. 4

    Špagety uvaríme v mierne osolenej vode a scedíme.

  5. 5

    Špagety zalejeme pripravenou omáčkou, posypeme nastrúhaným ovčím syrom, ozdobíme lístkami bazalky a podávame.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: