Kuracie stehná a klobáska s ryžou- eintopf fotorecept

oco - fotkaoco, 11. februára 2011
Kuracie stehná a klobáska s ryžou- eintopf (fotorecept)
Foto: oco

Ak nám klasické kuracina lezie "hore krkom" tak pri varení prejdeme na trošku inú chuť a chuťové papily si prídu na svoje.

4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g, vykostené bez kože
60 g, štiplavá
1 ks, veľká
200 g
500 ml
400 ml, tmavá s konzervy
6 ks




Postup

  1. 1

    V hrnci na sucho z oboch strán opečieme kuracie stehná nakrájané na rezance a kolieska templárskej klobásky a necháme spolu smažiť.Keď mäso a klobáska pustia šťavu tak ich vyberieme.

    Kuracie stehná a klobáska s ryžou- eintopf (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do výpeku pridáme trochu oleja a dáme smažiť cibuľu.Keď cibuľa ide do zlatista pridáme ryžu dobre premiešame a chvíľu spolu pražíme,následne pridáme mäso a nakoniec vývar a spolu dusíme.

    Kuracie stehná a klobáska s ryžou- eintopf (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Keď je ryža polomäkká pridáme ocedenú a opláchnutú fazuľu,pokrájané olivy,dochutíme a dovaríme.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu