
Cibuľový muffin s mliečnou penou
Cibule olúpeme, nakrájame na plátky a urestujeme s tymianom na oleji dozlata. Potom ich rozmixujeme...

Zapekaná focaccia s morušovým džemom
Zaváranie nie je len o povinnosti spracovať zeleninu a ovocie do džemov, kompótov, čalamád, pyré či...

Grilovaný syr na slivkách
Syr natrieme grilovacím korením a dáme ho do alobalu odležať aspoň na hodinku.

Zapekaný cesnakový chlieb
Cesnak pripravíme tak, že hornú časť hlavičiek odrežeme, dáme na alobal, polejeme trochou olivového...

Broskyňa s lososovo-limetkovou penou
Maliny, broskyne, hrozno, čerešne, ríbezle, marhule, černice, melóny... Bola by...

Muffiny so špenátom
Vajcia, biely jogurt a smotanu dáme do misky a metličkou vymiešame. Pridáme olej a opäť...

Slané košíčky s cviklovou plnkou
Vychutnajte si tieto jednoduché a trendové chuťovky.

Klobáska v pikantnej korenistej omáčke
Veľmi dobrý a chutný recept. Koho omrzí klobása s horčicou alebo chrenom, nech určite vyskúša....

Závin s červenou cibuľou
Mnohí z nás nevedia, čo s červenou cibuľou. Ponúkam preto recept, ktorý nesklame.

Leporelo sendvič s hovädzími hoblinkami
K stolu, aj do prírody! Pre gazdiniaka, no týmto variantom „obloženého chlebíka“ sa zavďačíte...

Syrovo-paradajkové Amorove šípy
Pripravte mini prekvapenie pre vaše lásky ako malé romantické pohostenie. Postačia vám k tomu drobné paradajky...

Makrelové špízy
Makrela zrolovaná do plátku cukety bude nie len chutiť výborne, ale aj určite prekvapíte vašich hostí,...

Zajačia paštéta v domácom lístkovom ceste
Paštéta pečená v krehkom ceste ako výborný koláč je výsadou francúzskej kuchyne. Ponúkame vám vynikajúcu verziu...

Vajcia plnené rybacou penou
Vajcia uvarené natvrdo olúpeme, rozkrojíme na polovice a vyberieme žĺtky. V miske dôkladne zmiešame maslo, ...

Špargľa s parmezánovým snehom a olivovým krekerom
Kreker: Najprv spojíme múku, parmezán, cesnak, rozmarín, olivy a olivový olej. Pomaly miešame a...

Pizzové ruže z lístkového cesta
Plát cesta nakrájame na pásiky a tie poprepichujeme vidličkou.

Oblečený sleď
селедка под шубой, v preklade sleď pod kožuchom, je ukrajinsko-ruský vrstvený šalát. Pripravuje sa na...

Avokádové krekry
Pridajte do cesta na slané pečivo aj avokádo a upečte si tieto originálne krekry.

Cviklové vafle
Sladké vafle pozná každý. Ale čo tak spojiť príjemné s užitočným a vyskúšať zeleninové vafle? Napríklad...

Smotanové tortičky s údeným pstruhom
Smotanu zohrejeme na 60 °C, pridáme soľ, korenie a želatínu. Do formičiek vložíme kúsky údeného pstruha...

Bezlepkové plnené listy
Pripravíme kvások z vlažného mlieka, cukru a droždia, ktorý necháme 10 minút vzísť.