Toast s údeným pstruhom, marinovanou uhorkou a so šalotkou
Jakub Sobotka
šéfkuchár športovo–rekreačného strediska Marina Liptov v Bobrovníku, 28. augusta 2020
šéfkuchár športovo–rekreačného strediska Marina Liptov v Bobrovníku, 28. augusta 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Z pečiva vykrojíme rovnaké tvary a nasucho opečieme. Limetkovú šťavu a nastrúhanú kôru zmiešame s créme fraiche, môžeme trochu dosladiť a ochutiť soľou a korením.
- 2
Citrónovou šťavou s posekaným kôprom namarinujeme pstruha a natenko nakrájanú uhorku, ktorú potom zrolujeme.
- 3
Šalotku rozkrojíme na polovice a rozoberieme na krúžky. Krátko ich povaríme v zmesi vody, balzamikového octu, medu a korenín, potom necháme vychladnúť.
- 4
Granátové jablko rozkrojíme a pomocou lyžice vyberieme jadierka, ktorými jedlo doplníme. Dekorujeme čerstvým kôprom.
Tiež Údený pstruh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu