Krevetový kebab s mangovým čatní
Mangové čatní: Mango nakrájame na kocky. V panvičke speníme pokrájanú šalotku, pridáme mango, posypeme...
Burger s tataráčikom
Tofu popučíme vidličkou a primiešame tataráčik. Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Zo zmesi vytvarujeme dve...
Mafiny s quinoou a so špenátom
Príprava mafinov z quinoy nabitej vápnikom a bielkovinami je veľmi rýchla. Môžete ich podávať samostatne alebo...
Parfait z údeného pstruha s vínnym želé
Parfait z údeného pstruha s vínnym želé a so zemiakovým šalátom
Knedľový „tatarák“
Nemám rád hovädzie mäso, tak som si spravil takýto. Je to v podstate recept čo...
Zapekaná focaccia s morušovým džemom
Zaváranie nie je len o povinnosti spracovať zeleninu a ovocie do džemov, kompótov, čalamád, pyré či...
Cibuľový muffin s mliečnou penou
Cibule olúpeme, nakrájame na plátky a urestujeme s tymianom na oleji dozlata. Potom ich rozmixujeme...
Grilovaný syr na slivkách
Syr natrieme grilovacím korením a dáme ho do alobalu odležať aspoň na hodinku.
Vajcia plnené rybacou penou
Vajcia uvarené natvrdo olúpeme, rozkrojíme na polovice a vyberieme žĺtky. V miske dôkladne zmiešame maslo, ...
Klobáska v pikantnej korenistej omáčke
Veľmi dobrý a chutný recept. Koho omrzí klobása s horčicou alebo chrenom, nech určite vyskúša....
Broskyňa s lososovo-limetkovou penou
Maliny, broskyne, hrozno, čerešne, ríbezle, marhule, černice, melóny... Bola by...
Makrelové špízy
Makrela zrolovaná do plátku cukety bude nie len chutiť výborne, ale aj určite prekvapíte vašich hostí,...
Sladký zemiak s krabími tyčinkami
Krabie tyčinky a tekutý ťahavý syr, do rúry aj na gril!
Leporelo sendvič s hovädzími hoblinkami
K stolu, aj do prírody! Pre gazdiniaka, no týmto variantom „obloženého chlebíka“ sa zavďačíte...
Závin s červenou cibuľou
Mnohí z nás nevedia, čo s červenou cibuľou. Ponúkam preto recept, ktorý nesklame.
Slané tyčinky s pálivou paprikou
Zeleninová paprika sa nezvykne pridávať do slaného drobného pečiva. Ak pridáte červenú pálivú papriku, tyčinky...
Špargľa s parmezánovým snehom a olivovým krekerom
Kreker: Najprv spojíme múku, parmezán, cesnak, rozmarín, olivy a olivový olej. Pomaly miešame a...