Špargľa s jahodami a balzamikom
Tomáš Zemanovič
šéfkuchár hotela Panorama**** v Trenčianskych Tepliciach, 23. mája 2017
šéfkuchár hotela Panorama**** v Trenčianskych Tepliciach, 23. mája 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Špargľu očistíme a vložíme do vriacej vody. Po chvíľke špargľu vytiahneme a osušíme.
- 2
Jahody očistíme, rozpálime panvicu, pridáme olej a sprudka opečieme špargľu a jahody. Pridáme balzamikový ocot, med, soľ, korenie a ihneď podávame.
Tiež s jahodami:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu