Cviklové vafle fotorecept
Sladké vafle pozná každý. Ale čo tak spojiť príjemné s užitočným a vyskúšať zeleninové vafle? Napríklad z cvikly. Sú rýchlo hotové a príjemne chutia Zobraziť celý popisSladké vafle pozná každý. Ale čo tak spojiť príjemné s užitočným a vyskúšať zeleninové vafle? Napríklad z cvikly. Sú rýchlo hotové a príjemne chutia aj tým, ktorí cviklu príliš nemusia.
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
| Cesto: | |
| 1,5 hrnčeka (jemne strúhaná) |
|
| 1,25 hrnčeka |
|
| 1,5 KL |
|
| 1 hrnček |
|
| 1 ks |
|
| 2 PL |
|
| 1 KL |
|
|
|
|
| Dip: | |
|
|
|
| 2-3 PL strúhaný |
|
Postup
-
1
Cviklu najemno nastrúhame.
-
2
Všetky suroviny na cesto dáme do misy a dobre premiešame.
-
3
Vo vaflovači upečieme vafle.
-
4
Jogurt premiešame s najemno nastrúhaným chrenom.
-
5
Vafle podávame s chrenovým jogurtom.









Diskusia k receptu