Šampiňóny plnené oškvarkovou zmesou
Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie Rouge hotela Mikado**** v Nitre, 3. apríla 2020
šéfkuchár reštaurácie Rouge hotela Mikado**** v Nitre, 3. apríla 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
15 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme v šupke. Potom ich necháme vychladnúť, očistíme a nastrúhame najemno. Šampiňóny očistíme.
- 2
Oškvarky zmiešame so zemiakmi a žĺtkami, zmes ochutíme soľou a korením. Zmesou plníme šampiňóny.
- 3
Pečieme v rúre rozohriatej na 175 °C asi 15 minút. Hotové šampiňóny posypeme nasekanou cibuľkou.
Tiež plnené šampiňóny:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu