Bryndzové želé s pažítkovým prelivom
Peter Pikovský
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 20. mája 2015
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 20. mája 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bryndzu premiešame s vyšľahanou smotanou a pridáme rozpustenú želatínu, zmes dáme do formy a necháme v chladničke 90 minút zatuhnúť.
- 2
Kyslú smotanu premiešame s pažítkou. Želatínu pred podávaním prelejeme pripravenou smotanou, dozdobíme paradajkami a pažítkou. Podávame s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu