
Makrelové špízy
Makrela zrolovaná do plátku cukety bude nie len chutiť výborne, ale aj určite prekvapíte vašich hostí,...

Špargľa s parmezánovým snehom a olivovým krekerom
Kreker: Najprv spojíme múku, parmezán, cesnak, rozmarín, olivy a olivový olej. Pomaly miešame a...
Zapekané šampiňóny so syrovou plnkou
Ako predjedlo alebo s dobrou prílohou aj ako hlavný chod sa dajú servírovať tieto výborné plnené šampiňónové...

Raňajkové reďkovky s údenou parenicou
Variant prípravy našej obľúbenej červenej redkvičky, ktorú som zrealizoval a ochutnal. Napodiv boli sme...

Smotanové tortičky s údeným pstruhom
Smotanu zohrejeme na 60 °C, pridáme soľ, korenie a želatínu. Do formičiek vložíme kúsky údeného pstruha...

Cviklové kvietky
Jednoduché, chutné a efektné jedlo, ktoré možno ochutnajú aj tí, ktorí cviklu veľmi nemusia....

Mafiny z kukuričnej múky so syrom feta
Chutné mafiny s fetou, ktoré pripravujem pre hostí. U nás si na nich hostia stále...

Veľké „ravioly“ s ostriežom a so špenátom
Z múky, vajec, žĺtka a vody vypracujeme cesto, ktoré necháme odležať asi hodinu v chladničke....

Kurací šalát so sezamom a s arašidmi
Mäso uvaríme v osolenej vode a necháme vychladnúť. Následne ho nakrájame úplne nadrobno (čím menšie, ...
Obložené chrumkavé hrianky z kukuričnej kaše
Z obyčajnej uvarenej kukuričnej kaše sa dá pripraviť pestré skvelé jedlo aj pre hostí....

Hubová paštéta s nakladanou červenou cibuľkou
Keď už je ta sezóna húb, tak hubová paštéta je skvelá vegetariánska nátierka, ktorá sa hodí na hrianky, pečivo alebo ako elegantný predkrm....

Bruschetta
Svieža kombinácia krémovej nátierky, šťavnatých paradajok a chrumkavého pečiva....

Bylinkové guľôčky z jogurtového syra marinované v olivovom oleji
Takto elegantne podávaný jogurtový syr je ideálny na párty. Vašich hostí určite nadchne.

Benátske sardinky (Sarde in saor)
Už v stredoveku slúžili „sarde in saor“ ako rybie konzervy na dlhých námorných cestách. Dnes mnohých...

Pečené hrebenatky - mušle sv. Jakuba
Dnes som ich podával s pečenými zemiakmi a ľahkým šalátom....

Paté guľôčky s hruškovým čatní
Paté guľôčky s hruškovým čatní sú spojením jemného tofu, chrumkavých orechov a sviežej sladkokyslej chuti hrušiek....

Plnené šampiňóny
Šťavnaté huby portobello plnené aromatickým LUNTER Quick Creations No-Egg Breakfast sú jednoduché rastlinné jedlo plné chuti a bielkovín....

Slané waffle s Paté de Tofu
Chrumkavé slané waffle z tofu s jemným Paté de Tofu Brusnice sú originálnym spojením sladko-slaných chutí....

Mušle na smotanovo-muškátovej omáčke s petržlenom
Jemné morské mušle dusené v smotanovej omáčke s muškátovým orieškom, čerstvou petržlenovou vňaťou a ľahkým dochutením soľou....
Druhy jedál
Bezmäsité jedlá
Mäsité jedlá
Cestoviny
Exotické jedlá
Huby
Nápoje
Ovocné
Pizza
Podľa prípravy
Rýchle jedlá
Syry
Zelenina
Zemiaky