Reďkovkové roládky
Reďkovkové roládky

Roládky z reďkovky s tvarohovo-praclíkovou plnkou

Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 4. januára 2019
Roládky z reďkovky s tvarohovo-praclíkovou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks
100 g (upečený)
250 g
20 g
 g




Postup

  1. 1

    Praclík nakrájame na malé kocky, ktoré vymiešame s tvarohom, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, nakrájanú jarnú cibuľku, dochutíme soľou, korením a nastrúhanou citrónovou kôrou.

  2. 2

    Bielu reďkovku očistíme, pomocou krájača alebo škrabky pozdĺžne nakrájame na dlhé plátky. Plátky naplníme plnkou a zrolujeme. Zafixujeme špáradlom a previažeme kúskom jarnej cibuľky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia