Roládky z reďkovky s tvarohovo-praclíkovou plnkou
Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 4. januára 2019
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 4. januára 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Praclík nakrájame na malé kocky, ktoré vymiešame s tvarohom, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, nakrájanú jarnú cibuľku, dochutíme soľou, korením a nastrúhanou citrónovou kôrou.
- 2
Bielu reďkovku očistíme, pomocou krájača alebo škrabky pozdĺžne nakrájame na dlhé plátky. Plátky naplníme plnkou a zrolujeme. Zafixujeme špáradlom a previažeme kúskom jarnej cibuľky.
Tiež roládky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu