Hrianka s parenými rybami
			   Patrik Stupňan
šéfkuchár wellness hotela Lesná v Starej Lesnej, 18. apríla 2022
		   
		   šéfkuchár wellness hotela Lesná v Starej Lesnej, 18. apríla 2022

Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Pstruha a zubáča vyfiletujeme, vykostíme, osolíme. Udusíme v pare. Schladíme a nakrájame.
- 2
 Chren rozmixujeme s mliekom a prepasírujeme, pridáme soľ a napučanú a rozpustenú želatínu. Dobre premiešame.
- 3
 Tapioku uvaríme, aby bola priesvitná, a premyjeme v studenej vode, presypeme do citrónovej šťavy dochutíme práškovým cukrom.
- 4
 Kôpor rozmixujeme s vodou a pridáme lecitín, dochutíme soľou a prepasírujeme. Rozmixujeme a vznikne pena.
- 5
 Sendvič nakrájame na toasty a opečieme na grile. Servírujeme všetko pekne naukladané na sendviči.
- 6
 TIP: Lecitín na domáce použitie dostať kúpiť v lekárňach alebo obchodoch s výživovými doplnkami.
Tiež ryby:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu