Chuťovky z mušlí sv. Jakuba a manga
Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 3. januára 2019
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 3. januára 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mušle opekáme na olivovom oleji 30 sekúnd z každej strany, osolíme, okoreníme a necháme ich odpočinúť.
- 2
Mango ošúpeme a nakrájame na 5–milimetrové plátky. Pomocou vykrajovačky vykrojíme z manga kolieska veľkosti mušle.
- 3
Chuťovky pripravíme tak, že na mušľu položíme vykrojený plátok manga, lístok koriandrovej vňate a navrch položíme ďalšiu mušľu svätého Jakuba.
Tiež chuťovky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu