Smotanové tortičky s údeným pstruhom
Dušan Čatloch
šéfkuchár Kontakt wellness hotela**** v Starej Lesnej, 25. decembra 2018
šéfkuchár Kontakt wellness hotela**** v Starej Lesnej, 25. decembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Smotanu zohrejeme na 60 °C, pridáme soľ, korenie a želatínu. Do formičiek vložíme kúsky údeného pstruha a zalejeme. Necháme vychladnúť.
- 2
V mažiari urobíme jemné pesto z olivového oleja, limetkovej šťavy a nasekaného kôpru.
- 3
Smotanové tortičky s údeným pstruhom podávame s kôprovým pestom a polníčkom.
Tiež tortičky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Podľa postupu, ktorý máme k dispozícii je pstruh schovaný v tých malých tortičkách - zaliaty smotanou so želatínou (bod 1).