Rybacie tortičky
Rybacie tortičky

Smotanové tortičky s údeným pstruhom

Dušan Čatloch
šéfkuchár Kontakt wellness hotela**** v Starej Lesnej, 25. decembra 2018
Smotanové tortičky s údeným pstruhom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
40 minút
príprava

Suroviny

200 g (filety)
500 ml
10 g
200 g
z 2 ks
10 g
70 g




Postup

  1. 1

    Smotanu zohrejeme na 60 °C, pridáme soľ, korenie a želatínu. Do formičiek vložíme kúsky údeného pstruha a zalejeme. Necháme vychladnúť.

  2. 2

    V mažiari urobíme jemné pesto z olivového oleja, limetkovej šťavy a nasekaného kôpru.

  3. 3

    Smotanové tortičky s údeným pstruhom podávame s kôprovým pestom a polníčkom.

Diskusia k receptu

redakcia
@Evanaaa (25.12.2018 21:33)

Podľa postupu, ktorý máme k dispozícii je pstruh schovaný v tých malých tortičkách - zaliaty smotanou so želatínou (bod 1).
drajan
celkom zaujímavé... myslím, že by to šlo aj s inou údenou rybou, napr. lososom, ktorý je pre mňa dostupnejší ako údený pstruh




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia