Smotanové tortičky s údeným pstruhom

Dušan Čatloch
šéfkuchár Kontakt wellness hotela**** v Starej Lesnej, 25. decembra 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Smotanové tortičky s údeným pstruhomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
40 min
príprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Smotanu zohrejeme na 60 °C, pridáme soľ, korenie a želatínu. Do formičiek vložíme kúsky údeného pstruha a zalejeme. Necháme vychladnúť.

  2. 2

    V mažiari urobíme jemné pesto z olivového oleja, limetkovej šťavy a nasekaného kôpru.

  3. 3

    Smotanové tortičky s údeným pstruhom podávame s kôprovým pestom a polníčkom.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist