![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Brokolicové guľôčky s omáčkou
V poradí štvrtý recept vyskúšaný z knihy Adamova dieta. Brokolicové guličky boli skvelé aj s omáčkou,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chilli con Carne con Café
Dnes sa varí pod heslom - Ingrediencia ako výzva. Keď som rozmýšľala nad prísadou - kávou,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené kurča s paradajkami, paprikou a cibuľou
Možno ste kurča na tento spôsob už skúsali, no pokiaľ nie, vrelo odporúčam. Je...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané pšeno
Komerčný recept. Podľa mňa nie je pravda, že to čo je zdravé, nechutí dobre...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Škvarková nátierka
Ku škvarkovým pagáčikom som si povedala, že najlepšie sa hodí škvarková pomazánka. Keď už zhrešiť,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Banánový tunel
Tento nepečený dezert máme radi, pretože je aj jednoduchý, aj veľmi, veľmi chutný
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Poleva na medovníky
Tento recept mám overený, už som ho robila dva roky po sebe. Je chutný a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kváskový chlieb ražno-špaldový špeciál
Kváskový chlieb zo špaldovej pšenice patrí medzi najstaršie chleby našich dávnych predkov. Len vďaka tomu, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mastné hnetené rožky
Tieto rožky svokra piekla veľmi často. Pri listovaní jej receptov na mňa dnes hodili oči pod...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené medovníčky
Každá z nás má svoj recept na medovníčky. Ja som tento "zdedila"... Robievali sme ho doma...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pizza s brokolicovým cestom bez múky
Hoci som tu už videla viacero spôsobov ako spraviť pizzu bez múky, brokolicovú som ešte nenašla....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená hus
U nás, netradične, sme prvý krát na prvý sviatok vianočný piekli hus. Bola štvorkilová takže ostalo na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Živánska pochúťka v alobale
Myslím si že známe a veľmi obľúbene jedlo , najmä v lete v pahrebe a doma...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lokše plnené kyslou kapustou a údeným mäsom
Plnené lokše s kapustou a údeným, je jedno s tých mastnejších jedál ktoré nie je asi...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morčací paprikáš
Často robievam paprikáš z kuraťa, lebo môj zať, vnuk a manžel ho majú veľmi radi....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kozľacinka s kôprovou omáčkou
Dostali sme od známeho mäsko z mladého kozľaťa, tak som rozmýšľala že čo s ním.....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnená paprika v paradajkovej omáčke
Viem, že sú tu recepty na plnenú papriku. Možno je v tom mojom niečo iné,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chlebíčková veka
Veka sa predáva len krájaná a manžel sníval o plnenom sendviči z detstva (tak sme my vždy doma veku volali - sendvič)....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Španielske vtáčky
Karé nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Na každý plat dáme kúsok uhorky,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pomarančové hviezdy
Z ingrediencií si vypracujeme vláčne cesto, zabalíme do fólie a vložíme ho minimálne na hodinu do...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Panaeng Kai - kuracie mäso v červenom karí
Moje asi najobľúbenejšie jedlo v Thajsku (Pad Thai ani nič iné sa nechytá)... a že pri...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špikované karé
Karé, keď sa chce piecť, tak je dobre ho prešpikovať slaninou a domácou klobásou, lebo ako také...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Orechové slimáky z kysnutého cesta
Zo zvyšku mletých orechov som vyskúšala tento recept, na skúšku len z polovičnej dávky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekaná plnená tekvica
v obchode na mňa pozerala táto pekná tekvička :) dostala som na ňu chuť, a spravila...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečený baklažán s parmezánom, mozarellou a paradajkovou omáčkou
Nachystáme si všetky suroviny, aby sme mali všetko po ruke.