
Ružičkový kel pečený s batatom
Ružičkový kel je jeden z najbohatších rastlinných zdrojov vitamínu C. Okrem toho pomáha pri detoxikácii organizmu....

Slimáci na úteku
Nevedela som aký názov mám dať týmto slimákom, preto som sa rozhodla dať zábavný názov...

Kurací hrniec s hlivami a romaneskom
Očistenú a na kocky nakrájanú cibuľu opražíme na tuku dozlata, pridáme na kocky pokrájané kuracie prsia, ...

Hubové velouté s kuracím mäsom
Najskôr pripravíme cesto tak, že všetky suroviny dáme do misky alebo do robota a všetko spolu...

Čína s hlivou
Už sa mi ani moc nechce písať recepty, ale nedá mi to ešte tento posledný dnes.

Losos šéfkuchára
Citronovo cesnakovo koprova omacka: 1. citronovu stavu vylejeme do nadoby najlepsie s cerstvych citronov pridame kuchynske ochucovadlo...

Slaninovo-syrový bochník
Slaninu, syr a cibuľu nakrájame na plátky. Cibuľu opražíme do sklovita.

Trojfarebná vianočka
Už dávno som nič nepridala a kedže som sa nudila, lebo som na PN, tak...

Nepečená piškótová roláda
Efektná ale pritom extra jednoduchá na prípravu, to je naša nepečená piškótová roláda. Stačí čerstvé...

Banánové muffinky a ružičky
receptov na rôzne mafiny je tu veľa, ale boli veľmi dobré tak si ich tu ukladám

Krkovička s omáčkou z čierneho piva a ríbezľového džúsu
Recept mám od super kamaráta :) a chutí to naozaj zaujímavo

Králik na cesnaku s cukinou
V našej rodine je veľmi obľúbené mäso z králika a čím jednoduchší recept, tým chutnejší...

Sytá polévka se slaninovými knedlíčky
Tak se nám zase trochu ochladilo a mně se zachtělo dát takovou trošku složitější polévku. Zahřeje...

Sumček v slaninke s hlivovým paprikášom
Očistené filety sumčeka obalíme do pancetty a vložíme do rúry vyhriatej na 185 °C asi na 12 minút....

Tradičné chodské kysnuté koláče
Medzi kysnuté koláče, ktoré sa pečú len v niektorých krajoch Česka patria, okrem moravských koláčov a frgálov, aj slávnostné tradičné chodské koláče zo západných Čiech (región Chodsko)....

Kolienko na čiernom pive
Koleno vykostíme, naplníme v horúcej vode sparenými kelovými listami. Pridáme soľ, korenie, cesnak...

Kysnutý chlieb
Tento chlieb sme s mamou pečieme väčšinou cez víkend alebo na nejakú oslavu. Prvý krát sme...

Zeleninová nátierka
Umytú a očistenú reďkovku nadrobno nakrájame. Mrkvu očistíme a nastrúhame na hrubšie. Petržlenovú vňať a...

Bao s pečeným bravčovým bôčikom a tempura jablkom
Bao je čínska parená buchtička, ktorá môže byť plnená rôznymi mäsom, zeleninou, tempurou a...

Zeleninový tanier s údenym lososom
Ladovy salat si natrhame a naukladame na tanier nan polozime platky udeneho lososa. Ostatnu zeleninu si nakrajame...

Yaki Onigiri
Yaki Onigiri, jednoduchý a chutný pokrm, ktorý pochádza z japonskej kuchyne, je skvelý spôsob, ako vytvoriť výnimočné dobroty priamo z pohodlia vášho domova....

Bravčový rezeň na paprike a rajčiakoch
Bravčové mäso pokrájame na rezne, naklepeme, okraje narežeme, posolíme, okoreníme a na rozpálenej masti z oboch strán...

Pikantná nátierka
Chutná nátirrka na chlieb alebo rožok. Vhodná na večeru alebo aj raňajky:)

Pečená zelenina v tortille
Môžete použit hocijakú zeleninu, aká vám zvyši. Upiecť/ugrilovať sa dá všetko:)

Bavorské špenátové knedle
K týmto knedličkám mäso potrebovať nebudete. Najlepšie chutia s čerstvým šalátom.