Recept je jednoduchý a preto aj rýchly, vhodný na raňajky
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rožky (najlepšie zo včerajšieho dňa) rozkrojíme po dĺžke na polovice.
- 2
Syr nastrúhame na jemnom strúhadle. Vymiešame s vajíčkom. Syrovú hmotu natrieme na rozrezané rožky a pomaly na oleji vyprážame. Najprv syrovú stranu, keď je zapečená rožok obrátime a zapečieme aj z druhej strany.
- 3
Hotové rožky potrieme horčicou (môže byť aj kečup) a posypeme nadrobno posekanou cibuľkou. K nim už len dobrý čajík.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu