Parížske rezy s marhuľami

olinecka - fotkaolinecka, 17. mája 2015
Parížske rezy s marhuľami
Foto: olinecka

Výborne ,rýchle a zvláda to začiatočník!!!!

30 minút
príprava
15-20 minút
na 200 °C

Suroviny

500 g
Plnka:
500 ml
50 g
3 - 4 PL
0,7 pohár
 na posypanie




Postup

  1. 1

    Šľahačku si prevaríme s cukrom a kakaom deň predtým,aby sa nám dobré vymiešala.Najlepšie cez noc dať uvarenú do chladničky.

  2. 2

    Z lístkového cesta upečieme 2 platy do zlatista.Pečieme na 200 stupňov 15-20 minút.

    Parížske rezy s marhuľami - obrázok 2
  3. 3

    Uvarenú šľahačku vyšľahame do tuha.

    Parížske rezy s marhuľami - obrázok 3
  4. 4

    Plnku natrieme rovnomerne po celom korpuse .Marhule pokrájame na menšie kúsky ,ktoré rozložíme na plnku.Preložíme druhý plat a dáme do chladničky , zatuhnuť ,najlepšie cez noc.Hotové rezy ,posypeme práškovým cukrom.Takto sme potešili blízkych !!!!!Ešte nakoniec ovocie môže byť aj iné/broskyne,ananás kompót/.

    Parížske rezy s marhuľami - obrázok 4

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia