Banánový chlieb
Foto: lunter
12
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
60 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Dva banány a tofu nakrájame na kocky a rozmixujeme s trstinovým cukrom a mliekom.
- 2
Vo veľkej miske zmiešame múku so škoricou, vanilkou a práškom do pečiva. Pridáme tofu zmes a zmiešame.
- 3
Formu na chlebík vystelieme papierom na pečenie, cesto dáme do formy. Posledný banán pozdĺžne prekrojíme a položíme na cesto.
- 4
Posypeme orechmi a pečieme pri 175 stupňoch približne 1 hodinu. Počas pečenia niekoľkokrát skontrolujeme špáradlom. Ak sa cesto lepí na špáradlo, chlebík necháme piecť. V prípade potreby vrch prikryjeme alobalom, aby sa nepripiekol.
Tiež banánový chlebík:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu