Guláš z morčacieho mäsa

redakcia - fotkaRedakcia, 19. októbra 2009 9:50
Ďalšie recepty »
4
porcie
20 min
príprava
50 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Sledujte Varecha.sk na YouTube www.youtube.com/varechaTV

Postup prípravy

  1. 1

    Morčacie mäso nakrájame na kocky ako na guláš. Šampiňóny očistíme, nasekáme nadrobno, pokvapkáme citrónovou šťavou a odložíme na 15 minút. Pór očistíme a nakrájame na polkolieska, šunku nakrájame na kocky. Morčacie mäso pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme korením a rýchlo osmažíme na oleji.

  2. 2

    Pridáme pór, šunku a šampiňóny, podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Múku poriadne rozmiešame v smotane spolu s horčicou a pridáme k mäsu, podľa chuti osolíme a okoreníme. Všetko na veľmi miernom plameni stále miešame, kým omáčka nezhustne.

  3. 3

    Môžeme posypať petržlenom a podávame s varenými zemiakmi alebo ryžou.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist