Rýchla šampiňónová polievka s rezancami s medvedím cesnakom fotorecept
Foto: zirafninka1
Postup
-
1
Mrkvu a petržlen nakrájame na drobné kocky, huby na plátky.
-
2
V hrnci rozohrejeme olej, pridáme nakrájanú zeleninu a pár minút opražíme.
-
3
Pridáme huby, premiešame a zalejeme zeleninovým vývarom.
-
4
Do hrnca pridáme viazaničku zelerovej a petržlenovej vňate.
-
5
Polievku "dofarbíme" lupeňmi kvetov nechtíka lekárskeho. Ochutíme soľou a čiernym korením a povaríme cca 15 minút.
-
6
Podávame s rezancami s medvedím cesnakom. Tie mam v zásobe z jari. Cesto pripravujem ako v tomto recepte: http://varecha.pravda.sk/recepty/sosovicove-gulky-s-cestovinami-z-medvedieho-ce/27330-recept.html
plný chutnej horúcej polievky.♥